Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,

...
Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на Trafficnews,
Коментари Харесай

Скритите послания: Какво разкрива асцендента за личността

 " Скритите послания с  Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва – Какво разкрива асцендента за личността.
Прочетете още
Слънцето прекарва към 30 дни във всеки знак, а Луната прекарва почти два дни и половина във всеки знак. Неуловимият изгряващ знак се назовава по този начин, тъй като демонстрира кой знак е на хоризонта по време на раждането. В допълнение към 12-те знака, една астрологична карта е разграничена на 12 дома, всеки от които съставлява друга област от живота на човек. Разположението на асцендента дефинира оформлението на цялата система от домове в звездната диаграма.

Асцендентът бележи началото. От тази точка се построява целия натален хороскоп. Вашият изгряващ знак бележи наченката на вашия първи дом, който значи себе си, физическото тяло, темперамент и външен тип. Това е вашата персона, вашето телосложение, първите неща, които хората виждат и ще откриват във вас.

В случай, че знаете вашият изгряващ знак - асцендент, може да прочетете главните отправки за всеки един изгряващ знак. Позволете да отбележа, когато четете асцендент  в Овен, това значи 12-те слънчеви знаци с изгряващ знак Овен. Пример: Стрелец с асцендент Овен.

Асцендент Овен

Имате мощно и властно наличие и може даже да ви възприемат като плашещи. Понякога вие сте свирепият боец на зодиака. Като първи огнен знак, вие сте мощно конкурентни и гледате на света като на поредност от надпревари. Вие също действате съгласно инстинктите си, които нормално са си на място.

Асцендент Телец

Най-вероятно излъчвате гневни, надеждни и волеви трептения. Ала имате и по-мека като кадифе страна. Радвате се на хубавите неща в живота, в това число красиви облекла, изискана храна и разтривки. Телецът от време на време се дефинира като материалист и макар че обичате да се обграждате с луксозни облекла, вие също сте задоволително работливи, с цел да сте спечелили малко разкош. Вие представлявате земността в нейната най-чиста форма. Това значи, че обичате да сте дейни и изобретателни с ръцете си - за вас това може да значи градинарство, готвене, плетене и впрочем.

 

Асцендент Близнаци

Хората евентуално ви възприемат като сладкодумен, ослепителен и ученолюбив човек. Вашият извънредно изобретателен разум може да бълва хрумвания една километър в минута. Въпреки това, от време на време може да бъдете завладени от желанието да извършите всичко едновременно. Същият принцип може да се приложи към любовния ви живот. Близнаците са скандално известни сърцеразбивачи и могат да бъдат доста придирчиви, когато се откриват с някого. Не е тъй като сте без чувствени -това е, тъй като чакате съвършената си половинка (този знак е показан от близнаците). Управляващата планета на Близнаци е Меркурий, пратеникът на боговете. В резултат на това изглеждате очарователни, добре говорещи и евентуално сте отличен обществен оратор.

Асцендент Рак

Вашият домакински живот е доста значим за вас, тъй че сте склонни да се грижите надълбоко за вашето персонално пространство и хората, позволени вътре. Вие също може да сте индивидът, при който хората идват с проблеми, тъй като знаете по какъв начин да помогнете даже с мнение. Все отново не давайте непоискано положително! Вие сте благи и поетични, стига някой да не ви раздразни - тогава ще попадне в щипките ви.

Асцендент Лъв

Вероятно ви възприемат като уверени, витални и занимателни. Имате нюх към трагичното и хората незабавно виждат, когато влезете в стаята. Независимо дали работите в областта на изкуството или просто имате епична емисия в обществените мрежи, вие също сте мощно изобретателни. Виждайки, че живеете най-хубавия си живот, въодушевява другите да създадат същото. Не всеки може да се оправи с вашата огнена сила, само че не позволявайте на злобарите да ви разочароват.

Асцендент Дева

Хората, които ви срещнат, може да  ви опишат като проведени, сплотени и надеждни. Може да придадете тип на перфекционисти, което от време на време може да бъде малко смущаващо. Приятелите евентуално идват при вас за съвет. Девата е лечителят на зодиака и се грижи надълбоко за хората към тях. И въпреки всичко, не забравяйте да отделите време, с цел да се погрижите за себе си.

Асцендент Везни

Които влизат в общение с вас, евентуално ви считат за привлекателни, сантиментални и сладки (въпреки че от време на време може да имате изострен език, даже това просто да значи, че сте остроумен). Може би сте чували, че Везните са нерешителни и въпреки това да е правилно, това идва с положителни планове, тъй като нормално желаете всички да са щастливи. Може да се опитате да запазите мира и да гарантирате, че справедливостта е въздадена.

Асцендент Скорпион

Възможно е, в очите на хората да изглеждате мистериозни, тихи и привлекателни. Това не постоянно е полово зареден сексапил, макар че може да бъде. Скорпионите имат репутацията на най-сексуалния знак на зодиака, тъй че присъщата ви страст може да сплаши другите, когато ви срещнат за първи път. През множеството време зад това готино, девствено лице се случва толкоз доста, че хората желаят да знаят повече и не могат да останат задоволени до момента в който не узнаят.

Асцендент Стрелец

Хората може да ви опишат като образован и страховит повествовател,  който постоянно е животът на купона. Имате пристрастеност към живота, която е заразна и сте известни като оптимистите на зодиака. Чашата постоянно е на половина цялостна за вас. Вие сте прям, подозрителен и казвате това, което другите не споделят. Често можете да бъдете много откровени и от време на време това има противоположен резултат. Но защото щастливата планета Юпитер ръководи този изгряващ знак - Стрелец, вие постоянно излизате на върха.

Асцендент Козирог

Вероятно изглеждате зрели, проведени и стимулирани. Винаги сте събрани и готови. Хората може да мислят за вас като за умел предприемач с дребен интерес към игрите, както в професионалния, по този начин и в персоналния ви живот. Вие се стремите към великолепие и очаквате доста от себе си и другите. Голяма част от това е по този начин, тъй като непоколебим Сатурн ръководи Козирог, което ви дава огромни дисциплиниращи трептения.

Асцендент Водолей

Може да  ви възприемат като интелектуалец, новаторски и филантропичен човек. Този знак има доста повече общо с общността и да бъдеш част от колектива; става въпрос за  споделяне  на водата, а не за това да бъдеш  водата. Известни сте с това, че сте огромен индивидуалист и не се страхувате да оставите флага си да се развее. Вашата ръководеща планета е Уран, който е толкоз екстравагантен, колкото и вие.

Асцендент Риби

Най-вероятно ви разказват като утопичен и съпричастен човек,  и от време на време може скитате из облаците. да имате главата си малко в облаците. Този знак е прочут като екстрасенсът на зодиака и защото е последният знак, той носи всички останали знаци в него. Следователно вие сте неразривно свързани с цялото човечество. Когато някой ви срещне за първи път, може да наподобява, че не обръщате внимание и мислите ви са другаде. Това може да е частично правилно, само че вие също възприемате всичко, в това число думите на индивида, езика на тялото и главните страсти.

 

Скъпи читатели, това е една дребна част от щрихите, които характезират вашата персона. За да се извърши пъзела, следва да имате цялостен хороскоп. Бъдете здрави!

 

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg езотеричният и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР